Nyheter Økonomi 

Finansdirektør Geir Karlsen trer inn som nestleder i Norwegians konsernledelse

Finansdirektør Geir Karlsen (født 1965) trer inn som nestleder i Norwegians konsernledelse. Det innebærer at Karlsen blant annet vil fungere som konsernsjef når Bjørn Kjos ikke er til stede. Han fortsetter også i rollen som finansdirektør. 

Karlsen ble finansdirektør i Norwegian i april 2018 og kom da fra en stilling som Group CFO i det London-baserte shippingselskapet Navig8 Group som har virksomhet over hele verden. Han har bred erfaring fra børsnoterte selskaper innen shipping og offshore. Han har gjennom de 12 siste årene hatt ulike CFO-stillinger i internasjonale selskaper som Golden Ocean Group og Songa Offshore. Karlsen er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Geir har i løpet av det året han vært ansatt i Norwegian vist solide lederegenskaper og yter stor tillit internt i konsernet. Jeg ser fram til et fortsatt tett, konstruktivt og strategisk viktig samarbeid med Geir framover, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.