Sport 

Er Ole Gunnar Solskjær den rette mannen til å overta Manchester United?

Den norske fotballmanageren Ole Gunnar Solskjær fikk æren av å ta over Manchester United etter José Mourinho forlot klubben. Som en midlertidig trener er Solskjærs hovedoppgave å få harmoni i laget til neste trener tar over. Etter ni kamper har Solskjær fortsatt ikke tapt, og klubbens fans er derfor positive til å beholde treneren videre. Men hvordan tenker eierne?

Positiv utvikling

I løpet av sin tid som hovedtrener har Ole Gunnar Solskjær to sejsonger i Molde og en kort periode med Cardiff. I løpet av sin første sesong i Molde fikk Solskjær laget til å vinne deres første ligagull noensinne, mens i Cardiff gikk det betydelig tregere. Etter en rekke dårlige resultat måtte Solskjør forlate klubben. Hans retur til Molde gikk veldig bra på nytt og de gikk blant annet videre i Europa League.

Nå viser Ole Gunnar Solskjær verden att han kan føre et lag på absolutt toppnivå. Etter fem gode kamper med Manchester United kom så den første virkelig store testen, Tottenham. Kampen endte 1-0 til United og Solskjær klarte testen. Det som var spesielt med kampen var at motstanderens italienske trener, Mauricio Pochettino, er en favoritt til å ta over United for neste sesong.

Det som taler for at Ole Gunnar Solskjær burde overta Manchester United er hans store hjerte for klubben. Som en spiller hade Solskjær en vellykket karriere i klubben, totalt scoret han 127 mål. Hans mest minneverdige scoring var i Champions League-finalen i 1999 mot Bayern Munchen.

Som trener har Ole Gunnar Solskjær blitt inspirert av klubbikonet Sir Alex Fergusons taktikker og den offensive fotballen, med et lag som roterer ofte og unge spillere får sjansen til å vise seg. Solskjærs positive aura gjør at spillerne blomstrer mer enn de gjorde under den tidligere treneren.

Et mer severdiglag

Etter at Manchester United har blitt mer severdig er det også mer interessant å spille på dem. Både for fans og ikke-fans. For eksempel gjett hvilken av angriperne som skal gjøre neste scooring. Hvis du liker å spille på fotball kan du besøke Casinomir Norge og finne en komplett liste på spillselskap og se hvilke som gir best tilbud på odds.

Akkurat nå er det mye som taler for at Ole Gunnar Solskjær skal få en ordentlig sjanse til å lede Manchester United permanent. Det som taler imot han er hans manglende meritter og erfaring som trener.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.