Helse & skjønnhet 

Er det et liv etter skilsmissen?

«Før» og «Etter»

En skilsmisse deler kompromissløst livet i to deler, «før» og «etter». Man kan behandle skilsmissen som en tragedie som fører til tomhet – og fortiden vil forårsake uutholdelig smerte, mens remtiden vil se ut som en ørken uten veier, landemerker og fyrtårn. «Før» var et liv fullt av håp. Håpet kollapset. Det fins ingenting «etter», og du vil ikke ha noe. I dag – en blindvei. Dette er uunngåelig, det vil nesten helt sikkert skje, og det vil gå over en vakker dag . Bare en følelsesløs robot kan umiddelbart oppleve en skilsmisse, som en god sjanse til å starte et nytt liv. Og å unngå allerede kjente feil, for å finne noe umåtelig bedre enn det du etterlot. Men dette er akkurat sånt. Og etter at realiseringen av denne sannheten kommer, vil energien, styrken og ønsket om å leve et fullt liv komme tilbake. Fortiden vil forbli i fortiden. Det er lett å si, men det er vanskeligere å gjøre.

Hvordan?

Denne artikkelen er for de som allerede vet «hva», men leter etter et svar på spørsmålet «hvordan». Livet er vakkert fordi du aldri vet hva som venter på deg etter neste sving. Bør man vente til alt går på rett kurs og tro at skjebnen selv vil sørge for at man møter en ny kjærlighet? Eller gjøre bruk av matchmakingtjenester som cupidtrust.com/no, opprettet spesielt for folk som er klar til å bevege seg fremover igjen? Og dermed bare gi deg selv og livet selv en mye bedre sjanse? Være aktiv på Internett eller offline?
Kanskje alt på en gang? Tross alt, er hovedproblemet faktisk helt annerledes.

Når?

Bare når du er på det rene med at du er klar for et nytt forhold. Nytt betyr nytt. Det er ekstremt viktig at søket etter en ny partner, søket etter en ny kjærlighet, ikke er fortsatt et subliminalt forsøk på å «unnslippe» fra smerte og fortiden, «få fred med spøkelser.» Det er umulig å forlike seg med spøkelser, de er hensynsløse. Ikke oppgi dem din nye adresse. Mens du søker fristed, ikke søk det i huset og hjertet til en ny kjæreste. Søk fristed i husene og hjertene til dine slektninger og venner. Søk tilfluktssted i dine favorittaktiviteter. Søk fristed i arbeid, hobbyer, nye land, hvor som helst. Men ikke i et nytt forhold.
Etter et psykologisk traume trenger en person en gjenopprettingsperiode. Sår må helbredes. Ellers vil du ta med tårer og blod til nytt forhold. Du ville ikke ønske å danse med en partner med et ødelagt ben, ikke sant?

Før du er ved et veikryss, må du gå flere veier. Spør deg selv nå om alle poengene fra listen har blitt passert:
Fornektelse – en følelse av frihet, «Jeg gjør det jeg vil,» «alt var dårlig, men nå er jeg alene, og det er så fint».
Anger – da vil du føle sinne. På deg selv, på din tidligere ektefelle, på alt og hele verden rundt. Bli sint, dette er også et uunngåelig stadium.
Pruting- ditt hjerte vil kreve at hjernen tenker på hva som helst for å få alt igjen. Spør deg selv – hvorfor? Hvis du limer et ødelagt speil, blir refleksjonen dekket av stygg sprekker til slutten av dagene.
Depresjon – Søk tilfluktssted. Du er sterkere enn du forestiller deg selv.
Aksept er et vendepunkt. Smerten minket. Livet fortsetter, og du har gode sjanser til å gjøre livet lykkelig og full av kjærlighet og skapning. Åpne dørene, det fins ikke låser lenger.
Er det liv etter skilsmissen? Det er.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.