Sport 

Stream favorittlaget ditt live på mobilen

Våren er her, selv om snøen har gjestet oss noen ganger i april, og folk er mer på farten. Dagene er lyse lenger, mulighetene for en utepils er her oftere, og fotballsesongen har startet.
Dette er noen sikre tegn på at sommeren er på vei, og en tid hvor vi er mer på farten for å møte venner og familie, eller bare for å komme os ut i friluft.
Når vi flytter aktiviteten ut, er det også noen av behovene som vi har inne i stuen som følger med. Heldigvis er vi kommet så langt i utviklingen at vi kan ta med oss det beste ut i mobile formater.

Mange nordmenn er «sportsidioter», eller skal vi se meget engasjerte fans. Og, når tante Vera fyller år så er det jo bare en plikt å møte op, selv om akkurat ditt lag spiller kamp på nøyaktig samme tidspunkt som tante Vera har invitert til kaffe og kaker hjemme hos seg selv.
Det er da det er om å finne seg en plass litt bortgjemt i en krok, eller i et annet rom og tenne mobilen for å streame ditt favorittlag.

Hvordan får jeg gratis streaming?

Du kan finne gratis streaming, helt lovlig, på flere forskjellige nettsteder. Et kort søk gjorde at vi havnet på sportbonuskode.com som er en av mange nettsteder du kan finne disse gode tilbudene med gratis streaming og en liten bonus i tillegg. Det er ofte bettingselskapene som har gratis streaming, så det krever at man får registrert seg og logget inn på deres sider for å se ditt favorittlag. Og, hvis du er en dedikert supporter liker du sikkert også å sette en krone eller to på at ditt lag vinner.

Viktig med god batterikapasitet

Streaming sluker batterikapasitet. Basta! Men, det er forskjell på de forskjellige ting du streamer, så det finnes ikke noe fasitsvar på hvor mye streaming sluker av batteriet ditt. Du kan imidlertid gjøre noen grep for å spare batteri. Som eksempelvis sørge for at du ikke bruker 4G når du har mulighet til å bruke wifi, eller sette ned lysstyrken på skjermen når det ikke er bruk for full lysstyrke for å få lest meldinger eller se noe annet mindre viktig.

De største batterislukerne er:

– Stor skjerm på maks lysstyrke
– Konstant 4G-oppkobling
– Bruk av mobilen som wifi-hotspot
– Lokasjonstjenester
– Spill
– Facebook og andre apps

Hvis du kan få justert litt på bruken av de ovennevnte punkter så er du også igang med å sørge for at du ikke går tom for strøm så fort.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.