Sport 

Sommeren og fotballstart er her

Klokken er justert til sommertid og det er atter en gang klart for start på fotballsesongen. Allerede førstkommende lørdag åpner eliteserien med oppgjøret mellom Molde og nyopprykkede Kristiansund. Et ekte lokaloppgjør på nordvestlandet.

Det er Kristiansund som er verter ved det første oppgjøret og første test for gullaget fra 2014, Molde FK med Ole Gunnar Solskjær ved roret. Solskjær har et nært forhold til Kristiansund, men i denne kampen er det om å legge følelser til side og kjempe om de viktige poengene som skal til for å kunne gi Rosenborg konkurranse inn til målstreken.

Siste to sesongers gullvinnere har forsterket troppen med danske Nicklas Bendtner, og det skal bli spennende å se hvilken effekt dette har på trønderlaget.

For Oslo-folket blir første mulighet for å se eliteseriefotball på søndag når Stabæk tar imot et annet lag fra nordvestlandet, nemlig Ålesund.

Det vil også være mulighet for å se eliteseriefotball på mandag, da Vålerenga får besøk av Viking. Dette er også en tv-kamp som sendes på MAX.

Gode odds i første runde

For de som liker å tilføye litt ekstra spenning til kampen, så er det gode muligheter for å skuffe inn noen ekstra kroner til pølser og brus under fotballkampen. Oddssetterne har relativt gode odds på både overraskende resultater og favorittene.
Både Stabæk og Vålerenga står eksempelvis som favoritter, men med en odds på over to hos eksempeliv Unibet som er en av de store aktørene i Norge. Og med enUnibet bonuskode så forsvinner jo også en del av risikoen da man får en god topping av det man skyter inn på kontoen.

Rosenborg vinner igjen og Sandefjord rykker ned

Skal vi tro oddssetterne hos Norsk Tipping på Hamar så rykker Vestfoldlaget Sandefjord ned og Rosenborg vinner sitt tredje strake seriegull. Skulle disse gå inn er det ikke mye å hente med 1,50 og 1,80 i odds. Men, det kan godt være at det er mer å hente hos noen av de andre bettingselskapene, men forskjellen er nok ikke så stor da det nok ligger tett på hva de fleste fotballekspertene også tror.

Slik spilles første runde i eliteserien:

1.april kl.18.00 Kristiansund – Molde (sendes på Eurosport Norge)
2.april kl.15.30 Lillestrøm – Sandefjord
2.april kl.18.00 Tromsø – Brann (sendes på Eurosport Norge)
2.april kl.18.00 Sarpsborg 08 – Sogndal
2.april kl.18.00 Stabæk – Aalesund
2.april kl.18.00 Strømsgodset – Haugesund
2.april kl.20.00 Rosenborg – Odd (sendes på Eurosport Norge)
3.april kl.19.00 Vålerenga – Viking (sendes på MAX)

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.