Reise 

60-dagerscruise mellom tre kontinenter

GV_Lirica_Brasilien_KinaMSC Cruises lanserer et verdensomspennende cruise, som strekker seg fra Rio de Janeiro i Brasil til Shanghai i Kina. Reisen er delt opp i tre etapper, der gjestene i løpet av opp til 60 dager får muligheten til å besøke 18 land på tre kontinenter med det nyrenoverte og ombygde luksuscruiseskipet MSC Lirica.

– Det er en unik jordomseiling som kombinerer spennende destinasjoner på flere kontinenter med late dager til havs, beskriver Åsa Elmcrona, markedssjef for MSC Cruises i Norden.

Det vil være første gang at MSC Cruises seiler til Kina, og gjestene har mulighet til å velge mellom tre påstigningshavner, alle med endedestinasjon Shanghai. Hele reisen kommer til å ta 60 dager og cruiset starter fra Rio de Janeiro i Brasil 3. mars 2016. Herfra seiler MSC Lirica nordover langs kysten av Brasil, for deretter å krysse Atlanteren til Kanariøyene og videre til det europeiske fastlandet og spanske Cadiz.

I Europa, kan gjestene velge å stige om bord på skipet i enten Barcelona, Marseille eller Genova. I løpet av 42 dager venter deretter besøk i 18 havner i 13 ulike land. Fra Genova går cruiset til Napoli i Italia, Kreta i Hellas og deretter sørover til Akaba i Jordan, Muskat i Oman og Khor Al Fakhan og Dubai i De forente arabiske emirater.

Dubai er siste mulige påstigningshavn før cruiset seiler videre østover. Herfra går turen videre til de indiske byene Goa og Kochi før skipet fortsetter til Colombo på Sri Lanka. Etter besøk i thailandske Phuket, Penang og Port Kenang i Malaysia og storbymetropolen Singapore, ankommer skipet i Ho Chi Minh i Vietnam. Derfra seiler MSC Lirica til Hong Kong, Shanghai og videre til Fukuoka i Japan for deretter å returnere til endedestinasjonen Shanghai.

Nyrenovert skip med stort utvalg av aktiviteter

Cruiseskipet MSC Lirica vil ha gjennomgått en utvidelse og modernisering før avreisen. Skipet har 13 dekk med plass til over 2500 gjester, fordelt på 976 lugarer. Ombord kan man finne alt fra spa, trimrom, teater og kasino til diskotek og en rekke barer og restauranter. Under dagene til havs tilbys ulike aktiviteter som dansetimer og matlagingskurs, og det er flere utflukter å velge mellom i hver havn.

60 netter, 18 land, 26 forskjellige havner

Pris fra 31 379 kr per person for cruise i 61 netter i innvendig lugar, helpensjon, drikkepakke, 8 utvalgte utflukter og klesrens.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.