Nyheter Sport 

Lanserer manager-spill for alpinlandslaget

Uhøytidelige tippekonkurranser rundt ulike mesterskap og fotball manager-spill har på få år blitt ekstremt populær underholdning. Foran VM i Vail/Beaver Creek får også det norske alpinlandslaget sitt tippespill i form av Alpineksperten.

– Det norske alpinlandslaget er lite i internasjonal sammenheng, men utrolig sterke i de fleste disipliner. Særlig er det mange unge som er i ferd med å få sine gjennombrudd i World Cup, og Alpineksperten er en underholdende måte for det norske folk til å bli bedre kjent med bredden i laget. Ikke minst er spillet med på å holde spenningen gjennom hele VM, sier Håvard Tjørhom, som ble kåret til Årets Trener under Idrettsgallaen 2015.

Det er en av landslagets mangeårige hovedsamarbeidspartnere, kredittkortet re:member, som står bak spillet, som kan lokke med flotte premier som turer for to til World Cup-avslutningen i franske Mèribel i mars, jakker fra Phenix og weekendopphold i Hafjell/Kvitfjell.

– Vi er stolte av å støtte norsk alpinsport og håper vi kan engasjere det norske folks interesse for alpint enda mer under VM, uttaler Freddy Syversen som er konsernsjef i EnterCard gruppen. EnterCard er et skandinavisk kredittselskap med 1,7 millioner kunder som og utsteder kredittkortet re:member i Norge.

Vi som jobber med Alpint i Skiforbundet er veldig glade over at våre partnere aktiverer sine samarbeidsavtaler på en slik måte, som bidrar til å øke kunnskap og interesse for bredden i alpinsatsningen, sier John-Olav Evans, sponsoransvarlig i Norges Skiforbund Alpint.

Alpineksperten.no gikk live fra 22.januar 2015, og pågår til siste øvelse i VM.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.