Økonomi 

Lånemegleren – ny tjeneste på nett

En ny lånetjeneste på nett har blitt lansert, og formålet med denne er at det skal være så enkelt som mulig for lånesøkeren å få gjennomført søknadsprosessen. I tillegg sørger Lånemegleren, som tjenesten heter, for at lånekundene får det beste tilgjengelige tilbudet.

Enkel søknad – rask behandling
Lånemegleren.no er en finansagent, og tilbyr derfor en tjeneste som sørger for at du som kunde får minst mulig arbeid og samtidig får et lån med best mulig betingelser. Dette foregår ved at du først og fremst fyller ut en enkel søknad på selskapets hjemmesider, før du deretter blir kontaktet av en kundebehandler innen 15 minutter.

Deretter venter en rask gjennomgang av din søknad slik at man kan luke ut eventuelle feil og/eller misforståelser. Når dette er gjort vil din søknad sendes videre til flere forskjellige banker, og denne jobben er det Lånemegleren som står for. Årsaken til at den sendes ut til flere er naturligvis fordi det vil være gunstig for deg å få flere tilbud å velge mellom, og at disse kan sammenlignes slik at man får det billigste lånet.

Når søknaden har gått ut vil Lånemegleren i løpet av kort tid få svar fra bankene og deretter formidle det beste av disse tilbudene til deg. Deretter står du fritt til å velge om du ønsker å akseptere det eller ikke – og uansett hva du velger å gjøre koster ikke tjenesten deg en eneste krone.

Om du velger å godta det tilbudet du får vil du være nødt til å signere lånepapirene, og hos enkelte av bankene Lånemegleren samarbeider med vil det mulig å gjøre det ved hjelp av Bank-ID. I tilfeller som dette vil det kunne ta så kort tid som alt fra 24-48 timer fra du har sendt inn søknaden din til pengene står på din konto.

Lånemegleren.no tilbyr også muligheten til å assistere deg med refinansiering, og dette kan man merke av for i søknaden.

Lånemegleren stiller også noen krav til hvem som kan søke lån gjennom deres tjeneste, og hvis du er en av dem som tenker på å søke må du være minst 20 år, ha en brutto inntekt på minimum 200.000 kroner/år, samt at du må ha bodd i Norge i minst 3 år.

Selskapet annonserer med at det er de som tar kampene med banken for deg, slik at det er du som sitter igjen som den som har tjent penger – uten at du har behøvd å anstrenge deg noe nevneverdig. Dette er en morsom måte å tenke på, og setter deres tjeneste på spissen på en flott måte!

Related posts

Leave a Comment