Bruk gratis rabattkoder og spar penger

Alle liker å spare penger og en god måte å gjøre det på er å bruke rabattkoder når du handler på nettet. De fleste av de store nettbutikkene i reise og mote bransjen tilbyr rabattkoder, men det kan være vanskelig å finne disse.

– Det finnes kun et fåtall av nettsider som tilbyr en fullstendig oversikt over rabattkoder og kuponger, sier Dan Petter Jacobsen, daglig leder i LittBilligere.no.

En rabattkode er en kode som gir deg ulike fordeler når du handler på nettet. Vanligvis kan du skrive inn rabattkode i kassen i det du skal betale. Som regel er det en prosent av den totale ordreverdien som du får rabatt på, for eksempel 5, 10 eller 25%. En annen vanlig rabatt er at du får gratis frakt.

Hvor skal man lete?

Rabattkodenettsider som LittBilligere.no samler de mest populære rabattene på ett sted, slik at du som kjøper sparer både tid og penger ved at du finner alle aktuelle rabattkoder på samme nettside. De mest populære nettbutikkene som tilbyr rabatt via rabattkoder er blant annet Platekompaniet, Zalando, CDON, ELLOS, La Redoute, Hennes & Mauritz og mange andre.

– De fleste av oss vet hvor viktig det er å tenke på små kostnader som etter hvert kan bli store. Det er ingen tvil om at lønner å spare på netthandel selv om det kan være snakk om små beløp. Hvis du også vil spare penger på alle dine nettkjøp bør du sjekke for rabatkoder før du betaler i kassen, det tar deg kun noen få minutter. Jeg tror de fleste vil være enige om at de heller vil bruke penger på å investere, spare til en tur eller lignende, sier Dan Petter Jacobsen.

Klesbutikker er i vinden akkurat nå!

I disse dager er det en generell rabatt hos nettstedet Zalando som er mest populær. Ved å benytte en kode fra LittBilligere.no får du 10 prosent på alle klær du bestiller hos Zalando. Handler du for eksempel klær for 20 900,- i året (et gjennomsnitt i Norge, tall fra SSB) sparer du 2 090,- hvert år. Hvis du i tillegg bruker rabattkoder når du handler elektronikk hos for eksempel CDON eller reiser hos Hotels.com eller Expedia kan besparelsen utgjøre opp mot 9 000,- hvert eneste år!

Så husk alltid å sjekke om det finnes rabattkoder før du kjøper , slik at du ikke går glipp av en rabattkode som kan gi deg en besparelse på hundrevis eller kanskje tusenvis av kroner!

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.