Engelske klubber taper terreng

Champions League ruller snart i gang igjen på kontinentet og med utslagsrundene igjen nærmer vi oss sakte, men sikkert, finaledagen. Det er noen heftige kamper foran oss i den gjeveste klubbfotballturneringen i Europa, om ikke verden, men der engelske klubber en gang var gitt en god mulighet til å vinne, levnes det nå tvil til deres sjanser i turneringen.

Det er nemlig oppstått et skille fra Spania og Tyskland ned til England i forhold til sjansene et lag fra de respektive landene har på å vinne Champions League denne sesongen.

Det er lavest odds på at et spansk lag skal vinne turneringen, mens tyske lag følger tett bak. Deretter er det en liten luke i oddsen ned til engelske klubber, før resten så godt som ikke levnes noen sjanser i det hele tatt.

For bare få år siden var tre av fire lag i semifinalen i Champions League engelske, men nå er Bayern Münchens dominans, samt styrken i Real Madrid og Barcelona så overveldende i europeisk sammenheng at engelske klubber forventes å ryke ut relativt tidlig.

Det som taler til engelske klubbers fordel, sammenliknet med for eksempel tyske lag, er stabiliteten. Schalke har ifølge oddssetterne omtrent null sjanse på å vinne Champions League, mens Bayern München er favoritt.

Engelske lag er derimot i en klump på midten av oddstreet, kun splittet av Atletico Madrid, Borussia Dortmund og PSG.

Du får godt betalt på hver og en av de engelske klubbene dersom du tror et av dem vinner, samt også god betaling dersom du enkelt og greit tror nasjonaliteten på vinnerklubben er engelsk.

Husk at du kan få Champions League-tips og følge Champions League live ved å klikke på en av de foregående linkene.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.