Sport 

Hart er ikke på vei bort

Manchester City-manager Manuel Pellegrini avfeier blankt ryktene rundt en eventuell overgang for målvakten Joe Hart.

Englands førstekeeper har måttet innfinne seg med å slite benken i flere kamper på rad denne høsten, etter et antall middelmådige opptredener mellom stengene.

Det er derimot ikke snakk om at Hart er på vei bort, skal man tro Pellegrini, på tross av at Costel Pantilimon har blitt foretrukket i mål foran Hart ved flere anledninger i høst.

Det er rykter om seks eller syv keepere som vi har lyst til å hente, men ingenting av det er sant. Det er ingen sjanse for at Joe Hart forlater klubben i januar, sa Pellegrini.

Hendelsen som gjorde at Hart først ble benket, var da Fernando Torres scoret vinnermålet på Stamford Bridge når Chelsea og Manchester City møttes i slutten av oktober.

joe_hartFor å gjøre situasjonen verre for Hart ble han benket i Englands landskamp mot Chile i midten av november da Fraser Forster ble foretrukket i mål. Hart fikk derimot plassen tilbake kun dager etter da Tyskland stod på motsatt banehalvdel på Wembley.

Hart vil nok nødig miste sin faste plass mellom stengene på fotball-landslaget til England ettersom VM i Brasil er til sommeren.

Men for å spille fast på England, må han nok spille fast i City også, noe han ikke har gjort i høst.

Sjekk ut all fotball-tipping hos bet365, blant annet på Joe Hart og Manchester City sine kamper, ved å klikke på den foregående linken.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.