Reise 

Planlegg neste års ferie nå

greek_sunsetNå på høsten og i overgang til vinteren kan det være en grei tid å sette seg ned med kjæresten, familien, venner eller hvem man nå har planer om å reise på ferie med i løpet av neste år. De fleste reiseselskaper, agenter og reisebyråer har det meste ferdig for presentasjon til deg om du kontakter dem nå.

Ved å starte planleggingen av neste års ferie gjør også at du kan bruke litt tid til å finne de beste løsningene og prisene. Uansett om du planlegger en charterferie på Kanariøyene, en reise i Europa eller bare en storbyweekend i London eller Praha så er det godt å bruke litt tid på å vurdere alternativene. For skal du få mest ut av ferien så kan det være smart å planlegge, samt legge en plan B.

En reise i Europa har masse å by uansett om du velger bilferie, interrail eller å fly fra det ene stedet til det andre. Euroopa byr på alt fra metropoler som Paris, Madrid og Romam hvor man kan bananas i shoppinggatene, til badeferie i Bulgaria eller solkysten i Spania hvor man kan sikre seg en god farge før man reiser hjem til Norge igjen.

Ferie på lavbudsjett

Ønsker du å reise på lavbudsjett kan de østlige landene i Europa tilby mange gode opplevelser, overnattingssteder og mat til et budsjett du aldri trodde du kunne reise på. Land som Polen, Ungarn, Serbia og Slovenia er alle land som har mange opplevelser å by på og er meget gjestmilde.

I disse landene finner du gode hoteller til 2-400 pr natt om du søker litt. Ja, kanskje enda lavere. Kan du tåle å sove på et vandrerhjem på et flermannsrom kan du få det enda billigere.

God lokal mat
Når du først er i disse landene kan det være en god ide å ta en runde og forsøke forskjellige caféer og restauranter hvor de serverer lokal mat. Spør gjerne personalet hva de kan anbefale så hjelper de deg å sette sammen et godt måltid.

Et lite tips er å ta en suppe som forrett når du er på besøk i disse landene. De lager gode supper og det er helt normalt å spise suppe som forrett når du er ute og reise i Europa.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.