Musikk & kultur 

Fra tegneserie til kinolerretet: 2 guns

2guns2 guns er opprinnelig en tegneserie av Steven Grant som nå har tatt veien til lerretet. Den var på kinolerretene allerede i juli over i USA og har premiere på de norske kinolerretene fredag 25.oktober. Steven Grant har også hatt fingrene borti tegneserier som «The Hulk» og «The avengers», så det er ikke noen hvem som helst som har gjort forarbeidet her.

I selve kinofilmen får vi gjensyn med flere kjente fjes, og ikke minst de to hovedrolleinnehaverne Denzel Washington og Mark Wahlberg som burde være kjent for de fleste. Denzel Washington er kjent fra en rekke filmer og har vunnet to Oscarstatuetter for «Beste skuespiller».
Den 18 år yngre Mark Wahlberg har også en rekke filmer og tvproduksjoner bak seg, vært nominert til Oscar to ganger og vunnet en rekke andre priser innen film og TV. Sammen løfter disse to skuespillerne filmen til det nivået den har.

Disse to spiller Bobby Trench (Denzel Washington) og Marcus Stigman (Mark Wahlberg) som i utgangspunktet er to føderale agenter som er gått under dekke i den kriminelle verden uten å vite om hverandre. Her kommer de sammen i narkotikakartellet som er drevet av narkobaronen Papi Greco (Edward James Olmos) som de begge har som mål å få has på.

Ikke alt går som planlagt, som det ofte er i denne typen actionkomedier, og plutselig står de to agentene alene mot både den kriminelle verdenen og mot sine arbeidsgivere som ikke vil vedkjenne seg dem. Dette resulterer selvfølgelig i en hel masse skytedramer, action og spenning.

Er du av de som liker actionkomedier så er dette en av filmene du bør få med deg. Få en smakebit i videoen under her.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.