Musikk & kultur 

Violetta – Disneys nye ungdomsserie på TV

Disney er kjent for å produsere både ungdomsserier og barnestjerner på løpende bånd. En av de virkelig store stjernene er jo jenta som for mange er kjent som Hannah Montana, Miley Cyrus. I dag fremstår Miley Cyrus som noe helt annet enn en barnestjerne, og det er vel ikke så rart når hun er blitt voksen.

Disney hviler ikke på laurbærene og lanserer den 14.oktober enda en ny ungdomsserie med nye intriger sang og dans. Denne gang heter serien «Violetta».

Violetta spilles av Martina Stoessel som ble født i Argentina den 21.mars 1997. Ifølge Disneys egne sider elsker Martina dyr og har både katter og hunder.
violettaDet 16 år gamle talentet sang en spansk låt for Disney Princesses i 2011 som heter «Tu Resplandor». I Violetta synger hun den spanske, italianske og engelske tittelsangen – et flerspråklig talent med andre ord!

Violetta er spilt inn i Argentina og er opprinnelig på spansk. Handlingen er rundt tenåringsjenta Violetta som kommer hjem til hjembyen Buenos Aires etter å ha bodd i Europa i flere år.
Her løper Violetta inn i flere utfordringer som ender opp i musikk, dans, kjærlighet og selvfølgelig andre typiske tenåringsproblemer.

Som alle andre Disneyproduksjoner blir også Violetta tilpasset de forskjellige lands språk og er selvfølgelig dubbet på norsk. Sågar musikken er sunget inn av Norske Celine. Celine er ikke helt fremmed med å være i reampelyset. Som 11-åring vant hun MGP jr., både den norske og nordiske MGP jr.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.