Bil & båt 

Nissan Micra løser nøkkelproblemet

Det er ofte med stor underholdningsverdi å se kvinner som roter rundt i vesken sin etter et eller annet. Om det er penger, neglebørste, hårbørste, servietter, visakort, kontanter eller for den saks skyld bilnøkkelen er det som sagt av stor underholdningsverdi for oss menn når vi ser kvinnen rote rundt i sin egen veske i opptil flere minutter.

Det er faktisk utrolig hva en kvinne kan ha i sin veske, og ikke minst hva hun ser som en nødvendighet å ha med seg i vesken. Og, selv om det er underholdende for oss menn, så kan det være frustrerende for kvinnen.

Eksempelvis når hun står der i 15 minusgrader og skal begynne å lete etter bilnøkkelen som befinner seg et sted nee i dypet av vesken. Da er det ikke bare underholdende lenger, men et problem. Dette problemet har noen bilprodusenter tatt tak i og løst.

For nå er smartnøkkelen her som ikke fordrer annet enn at du har den med seg. Med et trykk på knappen på bildøren så bekrefter nøkkelen din at du faktisk har den et sted nede i vesken og låser opp bilen for deg.
nissan_dorhandtak

Nissan Micra har et godt eksempel i sin ene reklamevideo på akkurat dette med kvinnen som har en veske fylt opp av lat mulig rart der hun leter etter nøkkelen, mens vi også får se hvor enkelt det kunne vært hvis hun hadde en bil med smartnøkkel.

Nå gjenstår det bare å få smarte nøkler på alt annet også, så slipper dere kvinner å tømme vesken på asfalten på parkeringsplassen eller på dørmatten hjemme.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.