Action på lerretet: White House down

Det er høst og tiden for de største filmene som kommer på lerretet i år. Om «White House down» er en av filmene som blir mest populære må vi bare vente og se.

John Cale, spilt av Channing Tatum, er politimannen som ønsket seg drømmejobben i Secret Service, nemlig å beskytte president James Sawyer, som er spilt av Jamie Foxx. John Cale får ikke drømmejobben for Secret Service.
Så for å dempe nyheten ovenfor datteren, tar han henne med på en omvisning i det hvite hus. og, det er nå det blir action.
Mens John Cale og datteren er i det hvite hus på omvisning blir det overtatt av en gruppe paramilitære. Landet går i kaos og noen må redde presidenten og landet. Og, du har nok gjettet det allerede, ja det blir John Cale.

Er du av de som liker action og amerikanske filmer kan du forberede deg på 2 timer og 11 minutter i kinostolen fra fredag 13.september. Da kommer filmen på de norske kinolerretene. I mellomtiden kan du få en smakebit i videoen under her.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.