Manchester City med nye tiltak for å nå toppen

Premier League har lenge vært kjent for å være en boltreplass for suksessfulle unge fotballspillere i noen av verdens rikeste fotballklubber. Nå har Manchester City blitt enda mer lukrativt for spillere ved å sørge for at de er klubben som betaler aller best i verden.

Manchester City-spillerne ligger på en snittlønn på rundt 47 millioner i året. Det betyr at klubben har gått fra en tredjeplass til en førsteplass for utbetaling av lønn for de verdifulle spillerne sine.

Den styrtrike deleieren Sheikh Mansour har investert mye penger i klubben i løpet av de to siste årene, og i fjor fikk han Premier League-trofeet fra klubben som et tegn på takknemlighet. Mansour var ikke like heldig på slutten av årets sesong, da City ikke klarte å følge opp fjorårets suksess. Til tross for at gullet glapp til erkerivalen Manchester United, klarte Manchester City å sikre seg en plass i Champions League kommende sesong. Nå håper både Monsour og resten av City-eierne på at de store investeringene vil lønne seg.

Mangelen på suksess i løpet av forrige sesong sørget også for at Manchester City-manager Roberto Mancini fikk sparken da han ikke klarte å oppfylle lovnadene sine til klubbens eiere og direktører. Nå har klubben allerede funnet en erstatter for Mancini, og det er den tidligere Malaga-manageren Manuel Pellegrini som skal få en sjanse til å lede den engelske klubben tilbake til en førsteplass på den innflytelsesrike Premier League-tabellen.

Spilleren Jesus Navas, som nylig signerte for Manchester City, mener at Pellegrini er perfekt for jobben. Navas har selv spilt mot Pellegrini sine tidligere klubber Malaga og Villareal, og det gode spillet disse lagene har vist, tyder på at den nye manageren kan gjøre underverker. På grunn av disse erfaringene har Navas stor tro Pellegrini, og mener at den nye manageren kan bidra til en ny storhetstid for Manchester City.
Tipping resultater fra årets sesong viser at Manchester City ikke var favoritt til å ta tittelen i Premier League, muligens fordi Mancini ikke klarte å skaffe klubben de spillerne de ønsket. Som et Premier League tips for neste sesong tror mange nå at Pellegrini kan bidra med stor suksess for klubben ved å vinne kommende Premier League-sesong, og å komme til finalen i Champions League.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.