Holder politikerne ord

Det er snart valg igjen og det er vanskelig for menigmann å hele tiden følge med på om politikerne holder sine løfter. I media får vi stort sett høre om hva de andre politikerne ikke gjør, eller hva de gjør feil og det er vanskelig å vite hvem og hva man skal tro på.

Politikerne kommer også med lange flotte taler, brosjyrer og annet materiell som forteller at de lover ditt og lover datt. Men, holder de hva de lover?

Organisasjonen «Holder de ord» hjelper deg på vei med å sjekke om partiene holder det de lover. Om de stemmer i tråd med hva de lover. På deres nettsider finner du flere tusen løfter som de har sjekket mot sakene partiene har stemt på. Dette kan kanskje være med på å hjelpe deg å finne det partiet du skal stemme på om du i det hele tatt har vært usikker.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.