Nå er det «film to go» som gjelder

I vår travle hverdag er det godt teknologien utvikler seg i stor fart og gir oss nye flotte tjenester. For hvordan ville det sett ut uten mobilen, nettbrettet og alskens duppeditter. Og, ikke minst hvordan ville verden vært uten internett på disse flotte små duppedingsene.

Egentlig tror jeg vi ikke skal dvele ved dette så lenge da undertegnede vet at det var en verden før mobilen og pc’n, for han vokste opp uten alle disse luksusproduktene.
Men, nå i dag er de også en del av både min og din hverdag, og vi jubler hver gang det kommer en ny tjeneste som tilbyr oss en enklere hverdag tilpasset hver og en av oss.

Musikk i form av Spotify, Wimp og andre tilbydere har vi hatt i lang tid og veldig mange bruker dette når de er på farten. Og, på farten er vi mer enn noensinne. Det er ikke åtte til fire, hjem til middag og så slenge seg foran tv på sofaen.
Nå farter vi rundt til trening, kaffedates og andre opplevelser. Og, tiden mellom hver destinasjon eller under trening for eksempel ønsker vi å utnytte til det fulle.

Og, er du som mange andre så elsker du å se en god film. En god gammel film kan også sees både to og tre ganger før den bør arkiveres bort for evig.
Tidligere gikk man på kiosken og leide en video, men dette er nå så og si helt ute. Nå leier du, eller kjøper filmen på nett. Eller det beste er å leie seg tilgang til et helt filmarkiv.

Netflix er en av aktørene som tilbyr dette nå, og det hele til under prisen av en kinobillett. Er du på nett har du tilgang til å se film hvor som helst. På trikken, bussen, toget, i parken eller hjemme for den saks skyld.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.