Musikk & kultur 

Kinopremiere: Iron Man 3

Det er snart helg og igjen tid for å få med seg en premier på kino. Den kommende helgen er det nok Iron Man 3 som kommer til å være den store filmen.

Atter en gang er Tony Stark tilbake som Iron Man, vår tids Supermann for barna som vokser opp nå. For nå holder det ikke bare med et eventyr om en som skal fly. All mulig teknologi skal være med og det er det til det fulle.

Utviklingen av Iron Man sin «drakt» har kommet langt, og er nå på versjon 42, mens sist vi så han i Avengers var det versjon 7. Denne drakten kan komme på bit for bit på Tony Starks kommando, men det er fremdeles en prototype.

Iron Man 3 er en fengende film som kan tiltale både liten og stor, og det passer jo bra med filmens 11-års grense. Ta med familien og se helgens premierefilm Iron Man 3 fredag kveld. Så skal vi garantere hva som blir barnas store samtaleemne hele helgen.

Vi tar med noen «fun facts» om filmen:

– Noen av utendørsscenene i Rose Hill var vinterscener med snøfall. Siden det var sommer i Nord Carolina mens de filmet var det ikke uvanlig med rundt 32-33 grader. Allikevel tok de lokale statistene det op strak hånd, selv om de var kledd i tykke vinterklær.

– iron Man 3 viser et av de mest kompliserte actionscenene til dags dato filmet av Marvel Studios. I filmen faller 13 personer ut av et fly og Iron Man forsøker å redde dem alle selv om han bare kan bære fire.
Med hjelp av «Red Bull skydiving team» og med nøye planlegging av regissør Brian Smrz og stuntkoordinator Jeff Habberstad utførte man 630 hopp over 10 dager uten en eneste feil.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.