Film og musikk på farten

Verden forandrer seg, du forandrer deg, miljøet rundt deg forandrer seg. Vi lever i en hverdag hvor vi må tilpasse oss mer og mer. Behovene våre endres og tilbudene av tjenester og varer endres.

Mye kommer av at vi endrer rytmer oftere enn tidligere, vi er mer på farten og har flere aktiviteter på kalenderen enn tidligere. Vi reiser ikke rett hjem fra jobb til middagsbordet før man setter seg foran tv-skjermen, og deretter går til sengs.
Vi reiser mer, vi skal delta på mer og vil vil bruke tiden vår mer effektivt. Nå ser vi film og lytter til musikk underveis på bussen, toget, trikken, t-banen og flyet. Mens vi venter på venterommet til tannlegen eller på neste buss.

Da er det godt vi har tjenester som Wimp og Spotify med alt du kan tenke deg av musikk, og ikke minst Netflix som gjør at du kan få sett filmer og serier du ikke når å få med deg siden du hele tiden er på farten.

Konkurransen mellom de forskjellige tjenestene gjør det heldigvis så tøft at de må legge seg litt i selen for å få oss som kunder, for det er jo ikke gratis. Men, det er fortsatt så billig at det er rimeligere enn å kjøpe seg den ene CD’n i måneden du gjorde før, eller billigere enn å gå på kino – så det er verdt hver eneste krone.

Det fine er at tjenestene er tilpasset både mobil og nettbrett, så det kreves ikke at man sitter med en diger laptop i fanget.

Hvis du ikke allerede er på en av tjenestene anbefaler vi at du tester det ut. Netflix har eksempelvis en gratis måned hvor du kan prøve ut tjenesten.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.