Helse & skjønnhet 

Resirkulering som gir bonus

I disse dager hvor forbruket bare fortsetter å pumpe på og de fleste av oss ikke tenker miljø, eller har tid til å tenke miljø kan det ofte gi en god samvittighet de få gangene man kan klare å bidra til miljøet.

Sortere litt søppel, velge noen merker fremfor andre i butikken – om de ikke er dobbelt så dyre – og levere tilbake batterier og elektriske maskiner til resirkulering kan være noen av de enkle oppgavene vi kan klare selv i en travel hverdag.

Heldigvis er det noen ganger kampanjer som gir oss et ekstra incentiv, eller motivasjon om man vil kalle det det, til å være flinke på ett eller flere av disse feltene.

Panteautomaten gir oss penger når vi leverer flaskene til gjenvinning, og i disse dager er det Phillips som gir oss fire hundre kroner om vi leverer tilbake den gamle barbermaskinen ved kjøp av en ny en. Og, hvem er det ikke som vil ta med seg en rabatt på fire hundre kroner!?!

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.