Nyheter 

Bli med på Volvos «Paparazzzi challenge» – kun i dag!

Har du paparazzigener, eller bare generelt liker å være med på litt moro? Da bør du lese videre. For nå kan du få levd ut paparazzidrømmen, og du trenger egentlig ikke noe mer enn mobilen din eller et annet enkelt kamera, så dette er noe for alle.
Det er riktignok ikke noen person du skal jakte på og risikere å få ubehagelige tilbakemeldinger der du sniker rundt i buskene eller stikker ditt kamera opp i ansiktet, eller andre steder, for å få akkurat ditt bilde som du kan selge til sladrebladene.
Ditt mål er å få en bil festet til minnebrikken. Og, det er ikke en hvilken som helst liten bil. Det er en lastebil fra Volvo trucks. Eller rettere sagt er det to biler der ute.
Bilene, som er Volvos nyeste FM-biler, la ut på en tur gjennom Europa 4.mars, og det ser ut til at den vil være i Norge fredag 15.mars, altså i dag! Og, da kan du melde deg på «Paparazzi Challenge» og laste opp ditt bilde av bilen hvis du skulle klare å få fanget den på minnebrikken.

– Vi vil at folk skal sende oss de første bildene av den nye lastebilen. Bildene blir publisert på et eget nettsted, og vinnerne blir invitert til en eksklusiv prøvekjøring av den nye lastebilen i Gøteborg, sier Jeff Bird, prosjektleder for konkurransen.

T2013_0179Meld deg på konkurransen her!
Se bilder fra andre deltakere i Paparazzi Challenge her!

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.