Premiere 15.mars: Oz The great and the powerful

Det nærmer seg atter en gang helg og du har planer om å ta med familien på kino. Da bør du ta med 3D-brillene og se Disneys nye film, Oz The great and the powerful, en film som garantert blir en kassasuksess som med så my annet fra Disney-konsernet.

Oz er en eventyrverden, og filmen er selvfølgelig et eventyr fra ende til annen. Oscar Diggs er magikeren som kanskje ikke har den høyeste etiske standarnden, så han blir kastet ut fra Kansas og inn i Oz hvor han fort må komme seg ned på jorden og ta imot utfordringene som står i kø.

Disney satser stort med denne filmen hvor det allerede er planlagt en oppfølger. De kjører på for fullt med merchandise og sosiale kanaler.

Filmen har sin offisielle side, facebookside og twitterprofil.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.