Sony Vaio 11: Ja takk, begge deler

I dagens samfunn har data og kommunikasjon blitt en viktig del av vårt liv. Og, i denne sammenheng er det forskjellige behov som melder ser når det gjelder utstyr. For i motsetning til for 20 år siden har vi i dag et hav av valgmuligheter.

Den stasjonære datamaskinen blir bare mer og mer sjelden, mens de mobile enhetene som laptop, tablets og mobiler har tatt over.
Sannheten er vel at vi ønsker oss mindre enheter, med mer brukervennlighet som er enkelt å ta med oss overalt.

Produsentene jakter de optimale løsningene for å tilfredsstille deg og meg som forbruker, og blir bedre og bedre på dette.

Et av de mer spennende og brukervennlige produktene som er dukket opp er Sonys VAIO Duo 11. En krysning mellom laptop og tablet. Med trykkvennlig skjerm og et skjult tastatur helt til du får lyst til å smekke den opp og bruke den som en helt normal laptop.
Og, den er lett – kun 1,3 kg veier herligheten. Så denne skal man lett kunne dra med seg overalt uten å få kink i ryggen.

Denne maskinen er litt større enn de største tablets som er på markedet, med sine 11,6″ så er den akkurat passe stor og liten til å få unna det du skal ha gjort av arbeid, oppdatering på sosiale medier eller bare lese gjennom dokumenter.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.