Musikk & kultur 

Uforglemmelige netter

Nylig ble utstillingen «Unforgettable nights» lansert. En utstilling som handler om akkurat dette – uforglemmelige netter.

Bak utstillingen står de to profilerte fotografene Sven Marquardt og Pablo Frisk. Begge er velkjente for deres unike bilder av nattlivet.

Utstillingen er ikke en vanlig utstilling i et lokale, men en online utstilling på www.unforgettablenigtht.com.
Utstillingen åpnet 15.februar og det vil løpende komme til nye bilder fra flere forskjellige fotografer.

Som en del av lanseringen slapp Sven Marquardt og Pablo Frisk to videoer hvor de forteller om sine mest uforglemmelige netter.

SVEN MARQUARDT
I videoen «#unforgettablenight med Sven Marquadt» får vi en sniktitt inn i de hemmelige delene av Berghain i Berlin. Sven viser oss hans utendørs studio laget av gamle containere og lar oss bli med på en spasertur forbi noen av hans favoritt partysteder i Berlin, hvor et av dem er der hans uforglemmelige foto ble tatt.

Sven Marquadt er det mysteriske fantomet av Berghain, Berlin. Fra torsdag til mandag er Sven ansiktet og kuratoren for den populære nattklubben som fungerer som et mekka for de som elsker elektronisk musikk. Her kommer folk fra verden over.
Resten av uken gjenskaper han øyeblikkene gjennom fotografering, inspirert av helgens hendelser. Som en profil og observatør av tysk undergrunnsscene samler han fragmenter for å skape hans melankoliske svart/hvitt-portretter.
Sven startet hans karriere som fotograf på åttitallet, og i dag har han både fashion og portrettbilder i hans portefølje, i tillegg til utstillinger og publiserte bøker med hans arbeide.
Dette er een mann med hele ansiktet dekket av tatoveringer som har opplevd alle de ufroglemmelige nettene de fleste av oss bare kan drømme om.

PABLO FRISK
Videoen «#unforgettablenight med Pablo Frisk» avdekker en historie om en fotografs mest uforglemmelige natt i løpet av et nachspiel i hans penthouse i Williamsburg. Vi blir kjent med personen bak kameraet som fotografere high end fashion og nattlivet i New York.
Mens vi klatrer opp på hustaket hvor han bor viser han oss sitt spesielle foto av toppmodellene Elsa Hosk, som er fotoet fra hans mes uforglemmelige natt.
Pablo Frisk er en ung svensk fotograf bosatt i New York, som er den første studenten fra International Center of Photography som ble headhuntet av Vogue samme dagen som han ble uteksaminert.
Pablo arbeider med både offisielle og uoffiselle oppdrag for Vogue.com.
Hans portefølje inneholder foto av Madonna, Ryan Goslin, Pedro Almodovar, Elsa Hosk og Patti Smith. Hans interesse og pasjon for nattlivsfotografering var hovedelementer i hans utstilling «We are the night» som han holdt i Stockholm 2011. En utstilling som var skutt med 35mm film.
Pablo er en sosial nattugle som ofte holder ville nachspiel i hans penthouse i Williamsburg. Han er en visjonær om natten og en spennende moderne fotograf om dagen.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.