Gjør deg klar for bikinisesongen

Vi er kommet godt forbi julen og julens restemat er borte fra kjøleskap og kjøkkenskap. Det er på tide å rette blikket fremover mot sommer og sol, og som sedvanlig titter vi da også ned mot midjen.

Julens, og høstens, godsaker har lagt seg som et nytt lag med spekk rundt midjen, lår og rumper har blitt myke og gode å sitte på, mens leddene knirker av de ekstra kiloene.

Det er på tide å komme seg opp av godstolen og gjøre seg klar for bikinisesongen.
Du har helt sikkert løpt forbi treningssentrene sine ivrige selgere på gaten, og alskens kampanjer som forteller deg at du bør kjøpe ditt og datt for å gå ned i vekt.

Og, de har jo rett alle sammen!

Du trenger kanskje hjelp, eller de fleste av oss gjør det i alle fall. Hvis du ikke er en treningsnarkoman fra før kan det kanskje være lurtå gå på treningssenteret hvor dere er flere som jobber i samme retning og kan dra hverandre med.

Og, du trenger kanskje litt hjelp med kostholdet, for du er ikke noen ekspert på ernæring og dietter.
Og, det er på kosthold mange feiler. Men, med noen ferdig sammensatte produkter fra en av de seriøse leverandørene er du fort på rett vei. Og, det smaker godt også.

Allévo fra Cederroth er en av disse leverandørene som har satt sammen en serie med produkter som skal hjelpe deg litt på vei.
Men, husk – slanking går sjelden bra uten fysisk aktivitet, så kom deg opp av godstolen og tren.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.