Reisen til julestjernen i ny drakt

Det er ikke jul uten «Reisen til julestjernen». Så mye kan vi vel fastslå og enes om. Hver jul har Hanne Krogh dukket opp på tv-skjermen med sin vakre og vene stemme der hun bringer både liten og stor i julestemning.

Denne julen kommer en ny og modernisert utgave av Reisen til julestjernen. Førstkommende fredag har den premiere på kinoer landet rundt, og da kan du få en opplevelse med den nye filmen.

Reisen til Julestjernen har vært med oss i snart 100 år. I 1924 ble stykket oppført for første gang. Og siden har Sverre Brandt sitt stykke vært en gjenganger på både Nationaltheateret og filmlerretet.

Filmen som vi kjenner den ble første gang vist i 1976 hvor Hanne Krogh bekledde rollen som Gulltopp. Regien på denne var det Ola Solum som hadde.

Årets versjon av Reisen til julestjernen er det Nils Gaup som har regien på. Gaup har hatt flere suksesser, og vi skal ikke se bort fra at også denne filmen blir en suksess som vi vil se om og om igjen år etter år.

I videoen under får du en sniktitt på filmen – ta en kikk da vel.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.