Musikk & kultur 

Floorknights Crew deltar i Adidas Originals video

Dansekompaniet Floorknights Crew fra norske talenter er nå med i en video for Adidas Originals. Floorknights Crew har gjennom en årrekke gjort seg bemerket både på og utenfor dansegulvet.

Siden de ble etablert i 1999 har de vunnet en rekke dansepriser både her hjemme og utenlands.

Norske mestere i 1999 og 2001
2.plass i Norske talenter 2010
1.plass InPrisoned i Belgia 9.april 2011
1.plass Battle Tromsø 21st of April 2012
2.plass i Talk is Cheap 5.mai 2012

Floorknights Crew bidrar ved å ta seg av ungdom som faller litt utenfor de tradisjonelle A4 mønstrene, og de som søker noe annet hvor de kan få brukt kroppen sin og få frem personligheten sin. For mange har dette betydd mye og fått de til å se litt annerledes på livet.

Som Adil Khan skriver i bloggen sin:

Ja, det var her det hele startet. Det er her jeg fikk mine første venner, det er her jeg ble fri, det er her jeg ble en treningsmaskin med mål og mening. Det er her jeg delte glede, sorg, følelser og tanker med brødre som delte samme kjærlighet for breaking som meg. Vi hadde alle ganske lik historie med en rar barndom, så vi fant tonen ganske kjapt. Vi var 5 kompiser og ingenting føltes mer riktig enn å gi familien vår et navn. Vi dannet gruppa Floor Knights i 1999 og vant NM i breaking på Rockefeller samme året.
Mye har skjedd i livet mitt siden 1999 men jeg sørger for å besøke familien min så ofte jeg kan. For meg har det vært utrolig viktig å hele tiden vite hvor jeg kommer fra og hvor reisen min begynte. Det gir meg også enorm glede å se at Floor Knights satser på barna. Siden 1999 har Floor Knights vokst, fått flere medlemmer og de jobber intenst for å rekruttere barn og ungdom som vil lære å breake. I tillegg til dansen læres barna fine verdier. Sist jeg var der så jeg den nyeste generasjonen av Floor Knights, og jeg er ikke annet enn imponert. Jeg kunne se hvor sultne de var og jeg kunne se “the eye of the tiger” Noe som minner meg om den første generasjonen og hvordan vi var da vi var unge. Mange så kanskje Floor Knights i finalen i Norske Talenter ifjor og vet hva de er gode for. Ønsker du å bli en breaker anbefaler jeg dere å oppsøke Floor Knights. Men vær forberedt på en gjeng med energiske høylytte karer/jenter som snakker rett fra hjertet;
It is all a part of becoming free!

Ønsker du å komme i kontakt med Floorknights Crew eller følge med på hva de driver med kan du jo følge de på facebook eller sjekke ut hjemmesiden deres.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.