Musikk & kultur 

En film som bør sees i høstmørket: Moonrise Kingdom

Kulda har kommet skikkelig og det er snø rett rundt hjørnet. Da kan det ofte være mer fristende å krype under pleddet på sofaen med en god film på skjermen. Og, hvis du ikke er en av de mange som løper ut denne fredagskvelden for å se premieren på filmen James Bond sin nyeste film Skyfall, så har vi et annet godt forslag til deg.

KJØP FILMEN HER!

Filmen Moonrise Kingdom hvor blant annet Bruce Willis og Bill Murray spiller to av hovedrollene kan være et godt alternativ for deg som ønsker å sitte hjemme på fredagskvelden.


Litt om filmen:

Moonrise Kingdom utspiller seg på en øy utenfor kysten av New England sommeren 1965, og er historien om to 12-åringer som blir forelsket, inngår en hemmelig pakt og rømmer hjemmefra sammen. Dette utløser en storstilt leteaksjon, anført av den lokale sheriffen, spilt av Bruce Willis, speiderleder Edward Norton og Bill Murray og Frances McDormand som portretterer den unge jentas foreldre. Og som ikke det var nok, så bygger det seg opp en forferdelig storm utenfor kysten. De rolige innbyggerne på øya får plutselig livet snudd opp ned.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.