Begredelig sommer har gitt mangel på vitamin D

Sommeren i Norge har vært begredelig hvis man skal tenke på antall soltimer. Mye overskyet vær betyr også at mange nordmenn går rundt og mangler vitamin D. På helsestasjoner rundt om i landet maser de om at de små må få i seg vitamin D, og det bør vi voksne også.

Det finnes mange måter å få i seg vitamin D. En er å flytte til et solrikt land og få masse sol, men det er vel et ekstremtilfelle og ganske urealistisk for de fleste av oss.

Vitaminpiller er et annet alternativ, men er du som artikkelforfatter så er det ofte vanskelig å huske å ta denne pillen.

Det mange oss derimot gjør er at vi har måltider hvor vi kan legge til mat og drikke som inneholder vitamin. Tine Cultura er en av disse produktene som inneholder vitamin D. Drikk det, tilsett det til kornblandingen eller lag deg en god smoothie.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.