Nå vil alle gi deg penger

Om det er på grunn av den negative omtalen av kredittkort i det siste, blant annet i episoder av luksusfellen, eller økende konkurranse blant kortselskapene vites ikke sikkert, men nå vil nesten alle tilbydere av visa og mastercard gi deg penger tilbake når du handler og betaler med disse kortene. Skandiabanken er nå den neste store banken som nå tilbyr penger tilbake eller cashback som mange kaller dette, innenfor reiser, klær, leiebiler og på restauranter i tillegg til kampanjetilbud.

Cashback har lenge vært vanlig i Europa, og spesielt i England er dette helt normalt blant forbrukere, men det har også blitt mer og mer av dette i Norge, men forbeholdt innehavere av bonuskort av type Trumf og noen selskaper som tilbyr kredittkort. Etter at Skandiabanken også har startet med dette, er det bare å vente å se om andre store aktører i bransjen følger etter med å tilby sine kunder penger tilbake ved korthandel.

Hvis du ikke allerede har skaffet deg et kort som har cashback, finner du oversikt over flere tilbydere som har denne muligheten på nettsiden til Kredittkort24.net.

Som hovedregel må du være over 20 år, ha en sikker inntekt og ingen betalingsanmerkninger for å få godkjent en søknad om kredittkort. Så er det bare å begynne å samle opp penger du får igjen.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.