Wenger på utkikk etter nytt talent

Arsenal sjefen Arsene Wenger legger ikke skjul på at han kan bli nødt til å ta seg en tur til spiller markedet i januar om potensielle Arsenal spillere skulle bli tilgjengelige. Med Gervinho og Marouane Chamakh borte i begynnelsen av neste år har Wenger innsett at laget kan trene forsterkninger.

Og med Arsenal sitt budsjett, skal man ikke se bort ifra at laget tar seg råd til en ny spiller eller to. Planen er hovedsakelig å bruke spillerne de allerede har, men Wenger har uttalt at om ett tilbud skulle bli tilgjengelig så kommer de til å slå til.

Arsenal hadde ikke akkurat en imponerende start med sesongen og det kjente 8-2 tapet mot Manchester United gjorde ikke ting bedre. Men i løpet av de siste åtte kampene har de vunnet syv, og har klatret seg opp på en femte plass på Premier League tabellen med 29 poeng, kun to poeng bak Chelsea og Tottenham. Liverpool ligger en slots bak med 26 poeng.

Arsenal sitt ess er Robin Van Persie som har spilt helt fantastisk i spissen. Persie er kun tre mål fra Alan Shearer sin rekord på 36 mål i løpet av et kalenderår. Dessverre har nederlenderen slitt med skader over de siste årene og om Persie skulle bli sykemeldt igjen vil det skade Arsenal sine sjanser til å ende blant de fire beste på tabellen.

Dette er også ett sterkt argument for å se etter nye spillere i januar, bedre føre var! Det har blitt nevnt at Wenger er på jakt etter noen som Lukas Podolski, om bare prisen var riktig, eller Kevin Anin og Luca Biglia. Det skal bli spennende å se hva som skjer og hvor mye Wenger i så fall skulle være villig til å betale for nytt talent. Unibet odds holder deg oppdatert.

I neste oppgjør stiller Arsenal på bortebane mot Manchester City, laget som topper tabellen. Kampen går av stabelen på søndag den 18. desember.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.