Redknapp leder Tottenham til seier

England trener Fabio Capello forlater sin posisjon etter Europa mesterskapet neste sommer og det hviskes og tiskes om hvem som kommer til å overta rollen.

Tottenham sin formann Daniel Levy prøver å få slutt på ryktene om at Harry Redknapp kommer til å ta over som England sin trener, men Levy har uttalt at det vil bli en forandring i den nærmeste fremtid.

Tottenham sin trener Harry Redknapp er klar favoritt til å ta over etter Fabio Capello, og Tottenham treneren har uttalt sitt ønske om å lede England i løpet av karrieren sin.

Men spekulasjoner om fremtidsplanene til Redknapp vil ikke hjelpe Tottenham videre denne sesongen. Etter 14 spilte kamper i Premier League ligger Tottenham på en fjerde plass i tabellen med 31 poeng, kun slots bak Chelsea, United og City.

Laget har imponert hittil og stiller sterkt i kampen om å bli en av de topp fire lagene til å gå videre til Champions League neste år, de har vært rene spillemaskiner. Selv om klubben tapte forrige helg mot Stoke, var det deres første tap siden august og har blitt omtalt som årets ”underdogs”.
Levy som er en slu businessmann vet at spekulasjonene omkring Tottenham sin manager ikke er spesielt hjelpsomt og at det kan ødelegge alt det gode arbeide treneren har gjort for spillerne sine denne sesongen.

Levy prøver å dempe spekulasjonene og har uttalt at Harry har 18 måneder igjen av kontrakten med Tottenham. Han fortalte videre at Harry Redknapp er fornøyd hos Tottenham og at det er nok for han for øyeblikket.

Så vi får heller glede oss over Tottenham sin prestasjon hittil i sesongen og se hva som skjer med treneren deres i fremtiden. For spillerne og for Redknapp ligger alt fokus på å avslutte sesongen blant topp fire.

Det skal bli spennende å følge med videre – alle lagene ser ut til å kjempe ekstra hardt for å nå toppen av Premier League tabellen.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.