Manchester lagene topper tabellen som vanlig

Det er som vanlig de to Manchester lagene City og United som ligger øverst på Premier League tabellen. Det spiller ingen rolle at begge lagene røk ut av Champions League, for de er og blir de engelske topp lagene. Manchester City har hatt en hittil fantastisk Premier League sesong og ligger som nummer en på tabellen med 38 poeng. Manchester United er hakk i helene med 36 poeng etter 15 spilte kamper.

Du finner gode fotball odds hos Unibet Norge.

Så hva er det egentlig som foregår der oppe på toppen?

Manchester City sjef Mancini var kjempe skuffet, og overrasket da City havnet på en tredje plass i gruppe spillet til Champions League. Da det blå manchester laget slo Bayern Munich 2-0 så det ut til at gruppe spillet var i boks og at de kom til å gå videre til neste runde med sine 10 poeng. Men da Napoli slo Villareal 2-0 ble alt forandret og City endte på en tredje plass. Det er tross alt første gang Manchester City deltar i Champions League og Mancini mener de vil gjøre det bedre neste gang.

Nå ser det ut som alt fokus ligger på å vinne Europa ligaen. Mancini har uttalt at det er viktig for laget å vinne så mange trofeer som mulig og venne seg til å vinne fordi det vil gjøre laget sterkere. De blå har også som mål å vinne Premier League, der de for øyeblikket ser ut til å gjøre det veldig bra.

Det var en meget skuffet Sir Alex Firguson som forlot Champions League gruppe spillet med Manchester United laget sitt. Det var overraskende at ett så sterkt lag som Manchester United feilet å slå FC Basel hele to ganger i løpet av gruppe spillet. FC Basil sitt 2-1 vinn over de rød gjorde betydde at Manchester United ikke havnet på en andre plass i gruppe C.

Ikke nok med at Manchester United har hatt en dårlig uke under Champions League, men nå har de også mistet en av nøkkel spillerne sine. Det har blitt offentliggjort at Vidic er ute av resten av sesongen på grunn av skade. Den serbiske spilleren ble skadet under kampen mot Basil forrige uke. Sir Alex har uttalt at det vil bli Jonny Evans, Phil Jones eller Chris Smalling som må fylle tomrommet Vidic har etterlatt seg.

Manchester United har nå satt sine øyne på den hollandske 17 år gamle fotballstjernen Jetro Willems, kanskje er det nytt talent som trengs for å få gnisten tilbake i laget.

Manchester United ligger for øyeblikket to poeng bak Manchester City, og det skal bli spennende å følge de to rivalene videre i sesongen. Du finner alt om fotball hos Unibet.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.