Helse kommer foran fotball

Det fines faktisk noen ting som er mer viktig enn fotball, og en av disse tingene er helse. Manchester United spilleren Darren Fletcher har skjønt dette og med full støtte fra klubben gjorde han det klart at han kommer til å ta en pause fra fotball og at han ikke vet når han vil komme tilbake igjen.

27 åringen har slitt med et virus over de siste ni månedene og det har nå blitt klargjort at han lider av en kronisk tarmsykdom og at det ikke er mulig å si når han vil bli helt frisk. At han i det hele tatt har klart å spille noen kamper beviser bare hvor sterk Fletcher er og hvor mye laget betyr for han.

Med Fletcher ute av bildet gjør det ikke jobben til Sir Alex Ferguson noe enklere, spesielt i kampen om å slå rivalene Manchester City som for øyeblikket ligger 2 poeng foran United på Premier League tabellen. Du kan satse på Unibet Odds.

Roberto Mancini sine menn er favorittene til å vinne Premier League etter en hittil fantastisk sesong. Det kan bli vanskelig for United fremover med Fletcher på sykebenken sammen med Anderson, Tom Cleverley, Nemanja Vidic og Javier Hernandez. Det har vært spesielt vanskelig med spiss Hernandez ute av spill og selv om United laget er stort og sterkt trenger de nå en ny spiss.

Wayne Rooney kan ikke jobbe alene i toppen og tidligere spiller Paul Ince mener det er en ny spiss som trengs for å få laget tilbake på føttene.

Ferguson har vært bestemt når det gjelder å unngå bytte og oppkjøp av spillere i Januar. Skotten vet at det er et vanskelig og dyrt marked og prøver som regel å unngå det. Men denne sesongen har ikke gått helt som planlagt og med Manchester City som en kjempe trussel så har Manchester United kanskje ikke noe annet valg enn å se etter nye spillere til salgs i januar.

På søndag den 18. desember møter Manchester United laget til Neil Warnock, nemlig Queens Park Rangers som for øyeblikket har 16 poeng og ligger på en trettende plass på tabellen. Ønsker du å se odds for kampen tar du deg en tur til Unibet Norge.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.