Få mer ut av ferien med leiebil

Nordmenn reiser mye og mange elsker å oppleve litt mer enn det som er rett rundt hotellet.

En mulighet er å bli med på de guidede turene, en annen er å få seg en leiebil og farte rundt på egenhånd i sitt eget tempo. Da har man muligheten til å komme seg rundt og se de tingene som kanskje ikke alle får se.

Priser på leiebiler kan ofte variere fra sted til sted, tid på året og hvilken type bil det er. Så det kan lønne seg å søke bredt.

Et av nettstedene som hjelper deg med dette er Leiebilguiden.no. På disse sidene kan du, ifølge informasjonen på deres egne nettsider, søke på pris og tilgjengelighet hos 550 utleieselskaper rundt om i verden.

Finn den bilen som passer til deres bruk. Tenk på størrelse, drivstofforbruk, airconditon, gps og hvor mange dere er som skal inn i bilen. Selv om vi er vant til store biler her hjemme på bjerget kan det ofte lønne seg med en mindre bil når man kommer seg sydover i Europa. I alle fall om man ikke har tenkt å tilbakelegge store strekninger på motorveien.

Ofte kan det være trange gater i byene og dårlig med parkeringsplass. Da lønner det seg med en liten bil.

God tur og kjør forsiktig!

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.