Sitter du på en gullgruve?

Mange sitter på en liten gullgruve uten at de vet det. Men, ikke bekymre deg for det er enkelt å realisere denne lille gullgruven.

Mange, kvinner spesielt, sitter på gullsmykker som bare ligger der og aldri blir brukt. Noen er fra tidligere kjærester, fødselsdagsgaver fra familie og kjente, arvesmykker eller bare impulskjøp på ferie- eller shoppingturen.

Men, ikke bekymre deg. For nå kan du enkelt selge gullet via aktører som kjøper gull.

Vi har sjekket hvordan det er å selge gull hos Gullbrev, som er en av aktørene, og vi fant ut at dette var en enkel og smidig løsning som krevde liten innsats av oss.

Som de skriver på sin nettside:

Så enkelt er det å selge gull til oss!
1. Begynn med å bestille vårt Gullbrev kostnadsfritt. Bestill via hjemmesiden eller via telefon hos vårt kundesenter.
2. Samme dag som vi mottar din bestilling sender vi deg ditt Gullbrev. Brevet skal være fremme førstkommende virkedag.
3. Les igjennom instruksene, fyll ut avtalen og legg gullet i sikkerhetsposen. Posen legges i den ferdigfrankerte konvolutten og leveres inn til nærmeste postkontor helt kostnadsfritt. Ikke glem å ta vare på kvitteringen når konvolutten blir levert inn. Kvitteringen er en garanti på at forsendelsen er forsikret for inntil 100 000 kr.
4. Samme dag som vi mottar ditt gull vil du få en verdivurdering og blir tilbudt en pris. Innen 24 timer vil pengene være utbetalt til registrert kontonummer. Du kan også få betalt via en bankremisse.
5. Velger du å ikke fullføre salget kan du forlange at gullet blir returnert.

Vi synes dette var en så god løsning at vi gjerne vil anbefale dere som sitter på en liten gullgruve der ute til å få unna gullet og gjør dere klar til en en tur for shopping i London før jul.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.