Reise 

Norwegian åpner base i Finland

Norwegian åpnet ny base i Helsinki, Finland, torsdag 31.mars og starter samtidig innenriksflygninger mellom den finske hovedstaden og byene Oulu og Rovaniemi. Fra Helsinki-basen på Vantaa lufthavn skal Norwegian fly to innenriksruter og 11 internasjonale ruter.

Våren 2010 startet Norwegian flygninger fra Helsinki til Oslo og Stockholm. Disse rutene har blitt svært godt mottatt, og vil være en del av tilbudet som nå utvides til å omfatte innenriksruter fra Helsinki til Oulu og Rovaniemi, samt ytterligere ni internasjonale destinasjoner.

– Åpningen av Helsinkibasen er en milepæl for Norwegian. Vi har hatt meget god respons i det finske markedet, og er ydmyke i forhold til den varme velkomsten våre finske kunder har gitt oss. Vi tilbyr et kvalitetsprodukt til gode priser og vi vet at det finske markedet er klare for konkurranse. Det er konkurranse som både forretnings- og fritidsreisende kan nyte godt av i form av reiser til populære destinasjoner både i Finland og Europa, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

– Helsinki lufthavn ønsker Norwegian og de tre baseflyene velkommen til Finland. Det betyr mye for flyplassen vår at Norwegian etablerer base her. To innenriksruter og 11 utenlandsruter gir finske forretnings- og fritidsreisende større fleksibilitet og flere valgmuligheter, sier lufthavnsjef Juha-Pekka Pystynen.

– Norwegians nye rute til Oulu gir de reisende flere valgmuligheter. Ruten til Rovaniemi øker antall forbindelser til lufthavner i Lappland og støtter dermed opp under den lokale turistnæringen, sier Kimmo Ruotsalainen, Senior Vice President i Finavia.

Norwegian flyr fire daglige avganger mellom Helsinki og Oulu, samt en daglig mellom Helsinki og Rovaniemi.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.