Musikk & kultur 

Slik spiller du poker gratis – og vinner penger!

Poker på nett er blitt ganske populært de siste årene, og det er mange som har satt seg ned foran pc-skjermen for å prøve lykken. Å vinne i poker handler delvis om å være heldig da kortene deles ut tilfeldig, så man kan faktisk vinne en god del penger som nybegynner.

De fleste nybegynnere ender allikevel opp med å tape penger, da poker også handler om dyktighet. Først og fremst skal man være i stand til å vurdere, i beste fall beregne, sine sjanser for å vinne en hånd når man sitter med kortene og skal bestemme seg for å satse eller kaste kortene.

Videre må man være god til å lese og analysere sine motstandere. Observerer du for eksempel at din motstander skjelver på hånden etter at han satset penger, så kan du lese at han ikke helt tror på at han har de beste kort. Eller kanskje han bare bløffer.

En god måte å lære å spille poker på er å delta i såkalte freerolls som er i de forskjellige pokerrommene. Du kan se en oversikt over pokerrom med freerolls her. Freerolls er turneringer hvor det er gratis å delta, så man har ikke noe å tape.
Noen freerolls krever at man har spilt for ekte penger de siste 24 timer før man kan delta gratis.

I freerolls er det godt med pengepremier, men det er ikke noe man blir millionær på. Det kan også være premier som reiser eller pokersett, eller et kan være at man kvalifiserer seg til en større turnering hvor det er enda flere pnger i premiepotten.
Jo bedre premiene er, jo flere deltager og derfor er det noen ganger flere tusen motstandere. En turnering med flere tusen deltagere kan vare i flere timer, så man skal være forberedt på å spille lenge om man gjør seg forhåpninger om en gevinst.

Man skal spille en del freerolls før man kan få satt penger inn på kontoen, men samtidig har jo investeringen vært lik null. Mange nybegynnere begynner med å spille freerolls da det er et fint sted å lære pokerreglene skikkelig og samtidig få noe erfaring med turneringspoker. Derfor er nivået i turneringene heller ikke så høyt, slik at alle kan få være med.

Les mer om poker på Pokerlistings Norge

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.