Veidekke skal bygge boliger på Ensjø for Urbanium

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Urbanium AS om å bygge 182 nye boliger på Ensjø i Oslo. Kontrakten er på 215 millioner kroner eksklusive mva og utføres i totalentreprise.

– Vi er stolte over å være valgt som samarbeidspartner for utvikling og bygging av dette store og viktige boligprosjektet i Gladengveien på Ensjø, sier Hans Olav Sørlie, distriktsleder i Veidekke Oslo. Her har vi sammen med Urbanium og Lillestrøm Arkitektkontor utviklet et godt og rasjonelt boligprosjekt til et prisnivå som byen trenger. På Gla’enga får vi benyttet all den boligkompetansen Veidekke de senere årene har opparbeidet seg gjennom mange og store boligprosjekter, avslutter Sørlie.

Boligprosjektet Gla’enga er et viktig ledd i realisering av boligbyen på Ensjø. I prosjektet har byggherre, arkitekt og entreprenør jobbet i tett samarbeid for å kunne holde prisene på et lavt nivå uten å redusere på kvaliteten.

– Her kan man kjøpe en ny to-roms selveierleilighet med flislagt bad og eikeparkett på gulvene, sentralt i Oslo for under halvannen million kroner. I tillegg er det husbankfinansiering på 80 % av kjøpesummen. Og det er tydeligvis et godt marked for nye, rimelige familieleilig­heter. Vi har allerede solgt 40 boliger siden prosjektet ble lansert i starten av mars, og legger fortløpende ut nye salgstrinn, forteller daglig leder Silje Strøm i Urbanium.

Byggearbeidene starter så snart det er forhåndssolgt et nødvendig antall boliger.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.