Julen spilles inn på alle strenger

{mosimage}Allerede nå kan det spåes at en av tidens hotte trender – gitar – vil kunne finnes under juletreet over det ganske land.

– Vi opplever at det populære spillet "Guitar Hero" har inspirert mange unge til å starte å spille ekte gitar og at de har det på ønskelisten i år som en av favorittgavene, kan direktør og medgründer av nettbutikken Best2Music.no fortelle oss.

Best2Music driver handel med musikkinstrumenter i hele Skandinavia og merker hurtig nye trender hos både unge og voksne. Og, tilfellet med gitar er en fellesnordisk trend.

Netthandel generelt spåes å slå alle rekorder i år. Mange er lei av stress og kø i de tradisjonelle butikkene og prisene på nett viser seg ofte å også holde et laver nivå. Mange prioriterer derfor å gjøre innkjøpene foran skjermen hvor både utvalg og priser er best.
{mosimage}
– For vårt vedkommende har vi ingen dyre butikklokaler og samtidig kjøper vi direkte inn fra fabrikkene i store volum, noe som gir oss mulgiheten til å selge bedre produkter til lavere priser, kan Henrik Ruff hos Best2Music.no fortelle oss.

– Best2Music.no startet opp i begynnelsen av november 2008, men kan allerede nå se at dette blir en sukess. Prisnivået som er i Sverige, Danmark og Finland, hvor Best2Music også driver virksomhet, er litt annerledes enn i Norge, men vi har tenkt å hold vårt eksisterende prisnivå og vi skal da kunne ha priser som er 20-40% lavere enn i konkurrentenes butikker. Og, vi har lagt merke til at nordmenn er meget prisbevisste og alltid klar for en god handel, så vi har allerede fått en god varm velkomst i Norge, avslutter Henrik Ruff.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.