Nokia N96 snart i norske butikker

Den 13. oktober slippes multimediamobilen i Norge.

Nokia N96 er etterfølgeren til Nokia N95 som i fjor fikk prisen som årets multimediamobil av den europeiske bransjeorganisasjonen EISA. Nokia N96 byr på alt man kan ønske seg innen multimedia, som for eksempel GPS, N-Gage-spill, musikkspiller, 5 megapiksel kamera og en lang rekke tjenester innen video, tv og internett. Nokia N96 kommer i salg hos Nokia Store på Byporten i Oslo fra 13. oktober, hos øvrige forhandlere fra 15. oktober. Beregnet utsalgspris er ca. 550 euro før eventuelle skatter og subsidier.

Nokia N96 leveres med en tre måneders navigasjonslisens for Norden og et valgfritt N-Gage-spill. Filmen Transformers kommer dessuten til å ligge forhåndsinstallert på de Nokia N96 som selges i Skandinavia.

– Med NokiaN96 gjør vi en veldig bra multimediamobil enda bedre. Nokia N95 har vært en av våre mest verdsatte modeller, og nå bygger vi videre på fremgangen gjennom å utvikle så vel formspråk som funksjon, sier Erich Hugo, sjef for forretningsutvikling i Nokia Skandinavia.

Nokia N96 har blant annet en skjerm på hele 2,8 tommer, 16 GB internt minne, som kan økes til 24 GB med microSD-kort og støtte for høykvalitets video med et stort antall formater. Minnekapasiteten innebærer at brukeren kan lagre 40 timer med video som kan overføres fra PC via USB 2.0 eller lastes ned via WLAN og HSDPA. Nokia N96 støtter vanlige videoformat MPEG-4, Windows Media Video og Flash Video.

Nokia N96 har i tillegg egne medietaster, 3,5 mm plugg for favoritthodesettet og innebygde 3D-stereohøyttalere for en bedre musikkopplevelse. Nokia Maps-applikasjonen tilbyr rikere kart med bydetaljer og satelittbilder, samt tilvalg som byguider, detaljert navigasjon for fotgjengere og stemmestyrt bilnavigasjon.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.