bonnier/TD

I en tidligere artikkel her på Vestkantavisen skrev vi om publisheren Asle Skarpengland som ikke hadde fått sitt oppgjør for annonsekampanjene han hadde hatt gående for Bonnier.

– Vi skylder ikke Asle Skarpengland penger, sier Kristian Fjellheim som er administrasjonssjef i Bonnier Publications International.

Men, Asle Skarpengland har fremdeles ikke fått oppgjør for sine annonser. Og, i avtaleteksten hos Tradedoubler som er selskapet som administrerer og fakturerer alle annonser er det tydelig hvem som ikke har gjort opp når pengene ikke kommer til publisherene, eller affiliatepartneren som man også kaller det.

I avtaleteksten mellom Tradedoubler står det klart og tydelig;

"I samsvar med 5.3 skal betaling av opptjent provisjon til Affiliate skje hver måned på etterskudd, under forutsetning av at det er generert gyldig trafikk via Affiliatens nettsted, og at TradeDoubler har mottatt full betaling fra de selskapene som Affiliaten har registrert for Affiliateprogrammet."  

Vestkantavisen kontaktet Tradedoubler, men fikk aldri noen uttalelse derfra.

 

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.