Skylder millionbeløp i annonsekroner

{mosimage}

Er et av de største magasinforlagene på randen av konkurs? I alle fall har Bonnier, utgiveren av magasiner som FHM, Illustrert vitenskap, National Geographic og mange andre magasiner, ikke betalt for sine annonser det siste halvåret.

I løpet av det siste året har Bonnier annonsert for millioner av kroner og ikke gjort opp for seg. En av publisherne som har kjørt annonsekampanjer for Bonnier sine magasiner går i dag ut og advarer mot å gjøre forretningner med Bonnier.

På sin nettside, superaffiliate.no , skriver Asle Skarpengland;

"Jeg vil advare alle affiliatemarkedsførere fra å bruke Bonniers affiliateprogrammer. De betaler aldri, og du taper tid og penger på å involvere deg med disse danske landeveisrøverne."

De små publisherne som bruker disse affiliatenettverkene er veldig avhengig av at aktører som Bonnier gjør opp for seg, ellers er det rett og slett ikke mat på bordet. Asle Skarpengland som hoppet av sin heltidsjobb og nå lever av nett har hele kr.12.000,- tilgode hos Bonnier! 

Med så mange publishere som kjører kampanjer for Bonnier og med så mange titler kan vi bare anta at det kan dreie seg om millionbeløp som står ubetalt. 

 

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.