Studenter tar loven i egne hender.

Hver dag opplever man den stressende storby beboers uhøflighet. Enten det er på vei ut av t-banen eller på vei ned en rulletrapp. Dette har en gruppe studenter sett seg mektig lei på. De har derfor tatt ”loven” i sine egne hender og dømmer Oslofolks oppførsel i det vanlige hverdagslivet.


– Hvis du får et rødt kort har du mangel på vanlig folkeskikk og handlet på en negativ måte. Hvis du får et grønt kort er du et godt eksempel på god folkeskikk, og har bidratt til å gjøre hverdagen til Oslos befolkning positiv og enklere, sier aksjonsleder Thomas Ekeli.

– Ved å opptre som dommere, håper vi derfor å opplyse folk om hvor irriterende og ødeleggende små hendelser kan være, og på den måten skape en bedre hverdag for Oslos befolkning. Det koster deg absolutt ingenting å være høflig.

Studentene vil gjennomføre denne aksjonen på strategiske steder rundt i Oslo, onsdag 14 mai. De skal operere på både østkanten og vestkanten og kartlegge hvilken side av byen folk er mest uhøflige.

– De fleste har en oppfatning om at folk fra østkanten er mer uhøflige en folk fra vestkanten, men vi vil bevise at folk er like uhøflige overalt.

Vi råder deg derfor til å trå varsomt denne dagen, hvis ikke er det store sjanser for at akkurat du vil bli dømt og få et sviende rødt kort i hånden.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.