Svindeladvokaten

{mosimage}

Internett åpner for mange måter å få uttrykt seg på. Blogger og kommentarfelt er to av dem, men det finnes også sider hvor du helt anonymt kan legge inn en artikkel om det du måtte ha på hjertet.

Ripoff.no er en av de nettstedene som tilbyr brukere å registrere sin klage på hva det enn måtte være. Vi fant en som vakte vår oppmerksomhet "Advokat Jens Skøyen: Svindeladvokaten"!

En ganske sterk tittel!

Videre skriver klageren:

"Jens Skøyen skulle kjøpe et digitalt sjøkart av meg for å ha på den håndholdte GPSen sin. Vi ble enige om pris (2.200 kroner) og som en ekstraservice installerte jeg kartet på GPS-mottakeren hans og leverte det personlig på kontoret hans.

Noen dager seinere fikk jeg et langt advokat-aktig brev om at han ikke aktet å betale, fordi det hadde tatt en uke å installere kartet. Det hadde aldri vårt snakk om noe leveringstidspunkt tidligere, og jeg synes at en uke ikke er spesielt lang tid.

Uansett — Jens Skøyen nektet å betale noe som helst, jeg orket ikke å krangle med en proff advokat som psyket meg ned med lange brev og det endte med at han klarte å vri seg unna regningen på drøye to tusen kroner. Det hører med til historien at jeg aldri fikk noe i retur. Han beholdt varene og betalte ingenting."

En advokat som ikke følger lover og regler. Som bør ha en høyere etikk enn andre vekker jo helt klart en spesiell interesse i folket. Kan vi ikke stole på vår egen advokat engang lengre?

Bekrefter å ikke ha gjort opp for seg
Vi sjekket opp i saken. Og, begge parter bekrefter kjernen i advarselen – det er ikke gjort opp for produktet og tjenesten som ble utført,

På telefon med advokat Jens Skøyen bekrefter han at beløpet ikke er gjort opp, på tross av at saken forløper seg helt tilbake til 2004. Jens Skøyen forklarer dette med at det har vært umulig å få tak i personen som leverte varen.
For oss i Vestkantavisen var det ingen problemer med å få tak i personen som hadde levert varen og vi mener en advokat burde ha minst de samme muligheter som det vi brukte for å få tak i personen.

Personen som leverte varen ønsker å være anonym overfør Vestkantavisens lesere, men er ganske klar i sin uttale om advokat Jens Skøyen.

– Advokat Jens Skøyen er en svindler!

Om han er en svindler vil ikke Vestkantavisen ta noen stilling til, men vi mener at denne saken burde vært enkel å få ut av verden for advokat Jens Skøyen. Og, fire år er vel alt for lang tid å bruke på å gjøre opp to tusen kroner.

Som leverandøren av sjøkartet sier:

– Han kunne bare levert tilbake varen om han ikke var fornøyd. Eller gjort opp for seg!

Saken er ikke vært oppe i forliksråd eller noen rettsinstans da leverandøren av kartet ikke orker å bruke energi på en slik liten sum. Han driver i dag en annen vellykket business i en annen bransje hvor folk gjør opp for seg. 

Se flere slike klager på ripoff.no 

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.