Beste 9 flyplasser

{mosimage}

Vi bringer deg her de 9 beste flyplassene å oppholde seg lenge på og kanskje ta seg en liten lur for å spare hotellutgifter.

Sjekk flypriser her! 

#1 – Amsterdam, Nederland
Dette er en komfortabel flyplass med lekeområde til barna, tilgang til internett og dusjmuligheter. I transitthallen er det deilige liggestoler, mens stolene i sjekk-inn er forferdelige. Det er også et casino her som kan få tiden til å gå.

#2 – Athen, Hellas
Dette er en ny flyplass som er "hyggelig" og luksuriøs i sammenligning med andre europeiske flyplasser. Stoffseter i benkene, gratis internett og ren flyplass.    

#3 – Auckland, New Zealand
En stille og rolig flyplass med få annonseringer over høytalerne. Her er det flyttbare stoler og benker, komfortable sofaer, dusjmuligheter og en minikino med deilige myke stoler.   

#4 – Helsinki, Finland
Dusjmuligheter, benker og sofaer, internett.
     
#5 – Hong Kong, Kina
Herer det deilige myke benker, myke deilgie stoler, dusjmuligheter, høflig flyplaspersonale. gratis internet, lekeplass for barna og en tv-lounge.     

Sjekk flypriser her!

#6 – Kuala Lumpur, Malaysia
Her har du en rolig flyplass som i tillegg spiller rolig soft klassisk musikk for å skape ltit liv. Her får du tilgang til "Travellers lounge" for under hundre kroner (17$) med gratis mat, te , kaffe, øl, internett, magasiner, TV, massasjestol, dusj og en mini golf putting green.

#7 – Oslo, Norge
På en syvende plass kommer vår egen kjære Oslo lufthavn, Gardermoen. Her er det komfortable benker, god temperatur og døgnåpen butikk/kiosk.

#8 – Seoul Incheon, Sør Korea
Her finner du himmelske sofaer som anmelderen skriver. Det er mange ledige plasser. gratis internett, dusjmuligheter, gode mulgiheter for søvn over 5 timer, gratis oppbevaringsbokser, lekerom for barna, massasje rom, spillehall.    

#9 – Vancouver, Canada
Her er det deilige seter og gratis WIFI.

Kilde: Sleeping in airports

Sjekk flypriser her! 

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.