Ny kolleksjon fra Golla

{mosimage}

Golla er sikkert kjent av de fleste som regelmessig frekventerer Elkjøp, Expert, Euronics eller en av de andre elektronikkvarehuskjedene vi har i Norge.

Det startet med en type sokk i flere fancy farger og utforming, for oppbevaring av mobiltelefon, og har senere utviklet seg til en komplett kolleksjon av vesker for oppbevaring av gadgets som mobil, MP3-spiller, kamera og nå også bærbare datamaskiner.

Laptop sleave
Den ene nyheten fra Golla på årets CES, er en laptop sleeve i størrelser for henholdsvis 13, 15 og 17 tommers bærbare. I god Golla stil er det naturligvis ingenting å si på designet, og denne bør passe til selv den mest motebeviste databrukeren. Vesken er heldigvis ikke bare fin å se på, men gjør også jobben med å yte god beskyttelse for den bærbare, uten at vesken blir for stor og uhåndterlig. I tillegg til selve datamaskinen er det også plass til en liten mus og lader til maskinen i vesken – hvis ikke din lader er like stor og uhåndterlig som den jeg har til min gamle Dell laptop da. På fremsiden er det i tillegg en ekstra lomme, der det er plass til litt dokumenter og papirer. Produktet vil bli for salg i butikkene i løpet av våren, til en pris rundt 3-400 kr.

Ryggsekk
Er du, som jeg, en av dem som alltid bærer med deg en haug av gadgets i tillegg til den bærbare PC og ønsker en ryggsekk for hverdagsbruk, som ikke nødvendigvis skriker PC-bag, er Golla sin nye serie med sekker kanskje interessant. Ryggsekken har foruten et oppbevaringsrom for laptoppen også flere snedige detaljer som gjør det enkelt å holde kontroll over mobiltelefon, lommebok, kamera og alt annet man drar med seg. I motsetning til en del andre «laptop» ryggsekker er modellen fra Golla small og sitter tett og godt på ryggen. For alle som ferdes i overfylte busser og tog i rushtiden, vet å sette pris på dette. Her minker faren for å slå kaffekoppen ut av hånden på sidemannen, i det du snur deg. Baggen blir tilgjengelig i butikkene i løpet av våren, sannsynligvis til en pris rundt 750 kr.

{mosimage}

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.