Nå haster det med juleposten

Mange benyttet søndagsåpne postkontor den siste helgen før jul til å få unna juleposten, men toppen er ikke nådd. – Nå haster det hvis du vil ha fram posten til jul, sier Kjell S. Rakkenes, pressesjef i Posten Norge AS.

Mye tyder på at folk har sendt julegavene tidligere i år, men toppen er trolig ikke nådd når det gjelder julekort.

Årets travleste postdager

De neste tre dagene vil trolig bli årets travleste. Posten forbereder seg nå på store mengder post.

– De julekortene som ikke ble sendt før den 16. desember flommer nå inn til oss, men mye tyder på at det er mange som ennå ikke har sendt julekortene. Nå haster det virkelig for dem som ønsker å få fram brev og pakker til jul, sier Kjell S. Rakkenes, pressesjef i Posten Norge.

De som ikke har sendt julegaver, må nå sende gavene med ”Ekspress – over natt” eller ”Ekspress – samme dag” for at pakkene skal komme fram til julaften.

36 millioner
De siste to ukene før jul håndterer Posten 36 millioner brev og pakker. Enkelte dager før jul kan brevmengden være mer enn det dobbelte av en normal dag.

Jobber på spreng
 En undersøkelse fra Gallup viser at to tredjedeler av oss sender julekortene i aller siste liten – det vil si bare noen dager før julaften.

– Selv om mange er ute i aller siste liten, jobber vi på spreng for å få unna juleposten. Derfor ber vi om at folk nå sender det de har av brev og pakker så hurtig som mulig, sier Rakkenes.

 
Mer om juleposten:
Det lokale postkontoret, Post i butikk eller Postens nettsider har oppdatert informasjon om hvilke forsendelsesmåter man bør bruke hvis man er ute i siste liten.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.